nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Laatste woonkans in Bloesemgaerde
14 februari 2017

Dat Bloesemgaerde Wognum haar voltooiing nadert kan vrijwel niemand zijn ontgaan. Met deze laatste fase wordt de gehele woonwijk compleet ingevuld met karakteristieke woningen, die bepalend zijn voor de uitstraling van dit fraaie nieuwbouwproject.

Met recht is Ontwikkelingscombinatie USP-Ooms trots op waar Bloesemgaerde voor staat, namelijk: "Houden van mooi wonen". Geen dertien in een dozijn invulling van huizen die je overal ziet, maar een doordacht woonconcept dat aansluit bij de kopers van nu. Het succes van Bloesemgaerde is het succes van alle kopers samen. Zij zijn het bewijs dat de invulling van Bloesemgaerde hen heeft doen besluiten van Bloesemgaerde Wognum hun domicilie te maken. Een besluit waar zij geen spijt van hebben gekregen.

Nu (nog) in de verkoop:

- 7 bouwkavels (kavelgrootte vanaf 485 tot 1381 m2)
- 2 stuks twee-onder-één-kap woningen type Grandeur aan het water (kavelgrootte vanaf 420 m2).

Deze woningen hebben een inhoud van 626 m3 en een zeer royale afmeting van 6 x 11,7 meter (normaal 5,6 x 10,4 meter), dus een extra diepe woning over 3 bouwlagen!

Neem snel contact op met makelaar Jos Duin, 06-39 881 497 om u te laten informeren over de laatste woonkansen in Bloesemgaerde!

 

Type Grandeur<<< Overzicht