nieuws van bloesemgaerde
18/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognum. ...

Lees verder >>
11/12

Mijlpaal plan Bloesemgaerde Op vrijdag 16 november was het zover ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Laatste kavels in Bloesemgaerde
18 september 2017

Er zijn nog slechts 2 prachtige bouwkavels beschikbaar waar u naar eigen wens een vrijstaande woning kunt realiseren. Geen projectmatige villa/bungalow waar u alleen nog  meer- of minderwerk wensen op los kunt laten, maar echt vrijstaand wonen naar uw eigen wens! U bepaalt zelf de grootte van de woonkamer, de keuken, de slaapkamers en de badkamer. Heeft u al één of meerdere koopervaringen achter de rug, maar droomt u stilletjes van een vrijstaande woning? Dit is uw kans! Bij het zelf bouwen van uw droomhuis, kunt u eindelijk uw diepgekoesterde woonwensen eens realiseren.

De volgende bouwkavels zijn (nog) beschikbaar:

Deze kavels stellen u in de gelegenheid om uw vrijstaande villa te realiseren in Bloesemgaerde in Wognum. Profiteer van de lage hypotheekrente en goede woningmarkt! Nu kan het nog!

Neem snel contact op met verkopend makelaar Jos Duin: telefoon 06-3988 1497 en/of josduinmakelaar@gmail.com om de beschikbare kavels te bekijken en maak samen met hem een wandeling langs de gerealiseerde vrijstaande woningen, zodat u alvast de sfeer kunt opsnuiven waar Bloesemgaerde Wognum voor staat

Sfeervol wonen op een TOP locatie in een TOP woonwijk!<<< Overzicht