nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Wij zijn gestart in Bloesemgaerde Wognum!
18 augustus 2010

De shovels rijden rond, er wordt grond afgegraven en er wordt door vrachtwagens grond voor o.a. de bouwstraten aangeleverd. Wij zijn dus gestart!

Weliswaar eerst met het bouwrijp maken (waterpartijen graven, kabel- en leidingstroken aanleggen, nutsvoorzieningen voorbereiden, rioleringsysteem aanleggen etc.) zodat na de zomervakantie met de bouw van 33 schitterende huizen in fase 1A kan worden gestart.

De kopers van de kavels zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun “vrijstaande woondroom” en de kopers van de projectmatige vrije sectorhuizen hebben al (of binnenkort) hun keuzes gemaakt over de woonwensen die zij hebben. In tegenstelling tot andere geluiden over stagnerende nieuwbouwprojecten, staat Bloesemgaerde volop in de positieve belangstelling. Bijna 90% verkocht voordat de bouw gaat starten is dan ook in deze tijd uniek te noemen.

De reden: Bloesemgaerde in Wognum wordt een schitterende nieuwe woonwijk met allure en klasse.
De ruime opzet, het landelijke karakter van Wognum en de schitterende 30-er jaren architectuur maken van Bloesemgaerde een woonwijk waar iedereen wel wil wonen! U ook?<<< Overzicht