nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Wethouder Gutter slaat feestelijke paal vervolgfase 2
09 december 2013Wethouder Kasper Gutter slaat feestelijke paal vervolgfase 2

 

"Het slaan van de feestelijke paal voor het vervolg van fase 2 was een mooi moment", vertelt Stephan van Westen, projectcoördinator bij Ontwikkelingscombinatie USP–Ooms.

Op donderdag 5 december jl. heeft wethouder Kasper Gutter, wethouder van de gemeente Medemblik, met onder meer Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting in zijn portefeuille, de feestelijke paal geslagen in het fraaie plan Bloesemgaerde te Wognum. Na afloop werd in het sportcafé De Bloesem met de kopers het glas geheven op een voorspoedige bouw.
Ondanks het stormachige weer met hagel en onweer werd de paal geslagen. Alle aanwezigen waren nat, maar blij met het heuglijke feit dat Bloesemgaerde weer in de lift zit.
Foto's H.B. Prins
Ontwikkelingscombinatie USP-Ooms heeft deze woningbouwfase 2 opgesplitst en gaat 6 twee-onder-één-kap woningen bouwen. De verkoop is vanaf april 2013 in Bloesemgaerde flink gestegen, waarmee voor geheel fase 2 het verkooppercentage van 93% is behaald. Op dit moment zijn alle twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande kavels onder optie cq. verkocht.
 
Ontwikkelingscombinatie USP-Ooms is voornemens om rond kerst met de nieuwe fase in de verkoop te gaan. 
 
De kracht van Bloesemgaerde is de rijke uitstraling van de wijk en de prachtige jaren '30 woningen met fraaie details. Wie nu door de eerste fase heen rijdt ziet dat deze wijk het pareltje van West-Friesland genoemd mag worden.
 
Het multifunctionele centrum, welke tussen fase 1 en fase 2 ligt is het kloppend hart van de wijk waar de kinderen veilig naar school kunnen, en waar de bibliotheek, fitness topsporthal en overige functies gevestigd zijn. Tevens heeft de tennisvereniging van Wognum zich ook gevestigd nabij deze mooie wijk.
 
Voor wie overweegt neer te strijken in een elegante wijk kan zich melden bij de makelaar van dit project.


In het Noordhollands Dagblad van 6 december jongstleden is ook aandacht besteed aan dit heuglijke feit. Download hier het artikel.

De foto's zijn gemaakt door H.B. Prins, HBP Media.

 <<< Overzicht