nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

WETHOUDER KASPER GUTTER SLAAT "FEESTELIJKE PAAL"
28 september 2012

Feestelijke paal in nieuwbouwproject Bloesemgaerde fase 2 in Wognum

Op vrijdag 28 september jl. heeft wethouder Kasper Gutter wethouder van de gemeente Medemblik met onder meer Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting in zijn portefeuille de officiële paal geslagen voor de tweede fase van het fraaie plan Bloesemgaerde te Wognum.
Ondanks de crisis op huidige huizenmarkt is de belangstelling voor Bloesemgaerde onverminderd groot waardoor er na de succesvolle verkoop van fase 1 gestart gaat worden met de bouw van fase 2.
De gemeente Medemblik en Ontwikkelingscombinatie USP-De Peyler hebben vertrouwen in de fraaie woonwijk Bloesemgaerde waardoor de wegen, sloten en overige infrastructuur voor deze fase reeds aangelegd
Een aantal kopers hebben kavels gekocht aan het water of uitkijkend op groen, en gaan dit najaar starten met het bouwen van hun droomwoning.
Alle koopwoningen in fase 1 zijn verkocht en 70% van de kopers wonen er al en in het najaar kunnen de laatste bewoners hun prachtige woning betrekken. De gemeente heeft fase 1 van de nieuwe wijk reeds woonrijp gemaakt en aangekleed met struiken en groen.
Het multifunctionele centrum welke tussen fase 1 en fase 2 ligt is het kloppend hart van de wijk waar de kinderen veilig naar school kunnen, en waar de bibliotheek, fitness topsporthal en overige functies gevestigd zijn.
Aan het einde van dit jaar zal de tennisvereniging van Wognum zich ook gaan vestigen nabij deze mooie wijk In het verlengde van het Multifunctionele centrum zal de tennisvereniging zich vestigen.
Je kan wel zeggen dat Bloesemgaerde een wijk die bruist.<<< Overzicht