nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Start verkoop laatste fase
09 december 2016

Start verkoop laatste fase

Langzamerhand kunnen wij stellen dat Bloesemgaerde haar voltooiing nadert. De ALLERLAATSTE fase gaat binnenkort in de verkoop en daarmee zijn er prachtige woningen verrezen in Bloesemgaerde.

Deze laatste fase omvat een zestal twee-onder-één-kapwoningen type Grandeur, 2 bouwkavels, 4 hoekhuizen en 2 middenwoningen van het nieuwe type Tirade. Al met al weer een gevarieerd aanbod in deze fase.

De verkoopdocumentatie van fase 8 is beschikbaar vanaf woensdagmiddag 14 december. Het Infocentrum Bloesemgaerde is dan geopend van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag 17 december  van 10.00 tot 13.00 uur.

 

Type Grandeur

Type Grandeur is met recht de grootste twee-onder-één-kapwoning die Bloesemgaerde kent en deze  beantwoordt volledig aan de wensen van de twee-onder-één-kapkoper van nu. Namelijk; mooi en royaal wonen! Dat Bloesemgaerde van mooi wonen houdt wordt met type Grandeur nog eens extra beklemtoond. Doordat deze twee-onder-één-kapwoningen ook nog eens op de grootste kavels- aan het water- in Bloesemgaerde komen te liggen, maakt deze woonkans uniek! Waar vind je kavels van 444 m2 tot 486 m2 (inclusief een deel water) Alleen in Bloesemgaerde Wognum!

Met een afmeting van 6 meter breed en 11,70 meter diep, dus ook op de eerste en de tweede verdieping, biedt type Grandeur u de ruimte (626 m3 inhoud) die u altijd al zo graag gewenst heeft. Als u desondanks de begane grond nog eens met 2 of met 3 meter wilt uitbreiden dan is dat mogelijk.
Koopsom Grandeur vanaf € 319.000 V.O.N.

Type Triade

Met slechts vier fantastische hoekhuizen met garage op kavels van circa 271 m2 en twee schitterende middenwoningen wordt de projectmatige woningbouw in Bloesemgaerde afgesloten. Een waardige afsluiting zo denken wij, want met type Triade wordt wonen in Bloesemgaerde ook mogelijk voor degene die niet zo groot wil wonen! De zonligging van deze 6 woningen kan eigenlijk niet beter namelijk ZUID/WEST!

Type Triade heeft royale afmetingen. De hoekwoningen: 6,23 breed en 9,60 meter diep en de middenwoningen 5,50 breed en 9,60 meter diep. De hoekhuizen hebben een garage die vanuit de hal/entree te bereiken is. Alle woningen worden uitgevoerd met twee wandclosets en de hoekwoningen hebben, naast de separate douche, ook nog een ligbad. Rechte gevels op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolder voor nog extra kamer
Koopsom Hoekwoning € 275.000 V.O.N.
Koopsom Middenwoning € 199.500 V.O.N.
<<< Overzicht