nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Sleuteloverdracht eerste oplevering fase 1b
19 oktober 2012

Stephan van Westen en Jan Buisman van de Ontwikkelingscombinatie USP – Ooms Ontwikkeling overhandigt op vrijdag 19 oktober de sleutel aan de bewoners van de eerste seriematige woning die wordt opgeleverd in het nieuwbouwplan Bloesemgaerde fase 1b in Wognum. De heer Smit en mevrouw Van der Molen uit Wognum zijn de eerste kopers die de sleutel van hun woning krijgen.
Bloesemgaerde is niet alleen geliefd bij mensen uit Wognum, maar uit heel Noord Holland verhuizen mensen naar Bloesemgaerde om in Wognum te komen wonen.

Na de succesvolle verkoop van fase 1b volgde de verkoop van fase 2, waar inmiddels de eerste paal van geslagen is. In fase 1b is nog slechts 1 vrije kavel beschikbaar en in fase 2 zijn nog diverse woningen en kavels beschikbaar.

Het succes van Bloesemgaerde komt mede door de ruime opzet van de wijk waarbij veel aandacht besteedt is aan de jaren 30 architectuur met fraai materiaalgebruik en ruime gootoverstekken. Door de dorpse ligging, direct grenzend aan de A7 en nabij Hoorn is Bloesemgaerde zeer geliefd. In de wijk is tevens een Multifunctioneel Centrum gerealiseerd, waarin allerlei voorzieningen aanwezig zijn op het gebied van onderwijs, muziek, kinderopvang, bibliotheek en sport. Kinderen kunnen hierdoor veilig en zonder zorgen naar deze voorzieningen.

vlnr: Jan Buisman, Stephan van Westen, mevrouw Van der Molen en de heer Smit<<< Overzicht