nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Sleuteloverdracht eerste oplevering Bloesemgaerde fase 1a
23 september 2011

Wethouder K. Gutter van de gemeente Medemblik heeft op vrijdag 23 september jl. de sleutel overhandigd aan de bewoners van de eerste seriematige woningen die wordt opgeleverd in het nieuwbouwplan Bloesemgaerde in Wognum. De heer C. Rinkel en mevrouw B. Rinkel-Goedhart uit Zwaagdijk zijn de eerste kopers die de sleutel van hun woning krijgen.
Plan Bloesemgaerde is niet alleen geliefd bij mensen uit Wognum, maar uit heel Noord-Holland verhuizen mensen naar Bloesemgaerde om in Wognum te komen wonen.

Samen met wethouder Gutter hebben de heren F. Nannings en T. Decnop (directie van ontwikkelings-combinatie USP-De Peyler) de kopers gefeliciteerd met hun woonjuweeltje.
Plan Bloesemgaerde is een kroonjuweel geworden in het mooie West-Friesland.

Na de succesvolle verkoop van fase 1a volgde de verkoop van fase 1b, waar inmiddels de eerste paal van geslagen is. In fase 1 is nog slechts 1 vrije kavel beschikbaar. Intussen is ook fase 2 in de verkoop gegaan.

Het succes van Bloesemgaerde komt mede door de ruime opzet van de wijk waarbij veel aandacht besteed is aan de jaren 30 architectuur met fraai materiaalgebruik en ruime gootoverstekken. Door de dorpse ligging, direct grenzend aan de A7 en nabij Hoorn is Bloesemgaerde zeer geliefd. In de wijk wordt tevens een Multifunctioneel Centrum gerealiseerd, waarin allerlei voorzieningen komen op het gebied van onderwijs, muziek, kinderopvang, bibliotheek en sport. Kinderen kunnen hierdoor veilig en zonder zorgen naar deze voorzieningen.<<< Overzicht