nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Kopers fase 6 slaan feestelijke paal
11 november 2016

Ontwikkelingscombinatie USP-Ooms slaat samen met de toekomstige bewoners de 1e paal van hun droomhuis


Feestelijke paal fase 6 Bloesemgaerde te Wognum

Op maandag 07 november jl. heeft Ontwikkelingscombinatie USP-Ooms samen met de toekomstige bewoners de feestelijke paal, van alweer de zesde fase van plan Bloesemgaerde te Wognum, geslagen. Normaal gesproken slaat de plaatselijke wethouder de feestelijke paal, maar dit keer waren het de kopers zelf. Voor familie Van den Ordel en Mulder was dit een heugelijk moment om de start van hun woning zelf te mogen realiseren.

Aansluitend op het feestelijke moment was er een informeel samenzijn in Sportcafé de Bloesem, welke onderdeel uitmaakt van het Multifunctioneel centrum dat plan Bloesemgaerde herbergt. Op deze manier hebben de nieuwe bewoners alvast kennisgemaakt met hun nieuwe buren.

Verloop plan Bloesemgaerde

Bloesemgaerde is één van de mooiste nieuwbouwprojecten van West-Friesland en draagt daarmee sterk bij aan de groei en bloei van Wognum. Door de goede naam en statige uitstraling groeit deze wijk in rap tempo. Dat plan Bloesemgaerde haar voltooiing nadert kan dan ook vrijwel niemand ontgaan zijn.

Op 12 november a.s. kunnen nieuwe gegadigden voor de laatste fase de verkoopdocumentatie ophalen bij makelaar Jos Duin. Aan het einde van het jaar vindt de verkoop van deze fase plaats.

Voor degene die overweegt neer te strijken in het elegante plan Bloesemgaerde begint de tijd nu te dringen.

 <<< Overzicht