nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Infrawerkzaamheden afgerond
09 november 2010

BOUWRIJP MAKEN VAN HET TERREIN

 

Het bouwrijp maken van het terrein verloopt voorspoedig, ondanks de vele regen van de afgelopen periode. Wij kunnen u dan ook het goede nieuws brengen dat er gestart gaat worden met de bouw.

Wanneer u een kijkje neemt op de bouwlocatie, ziet u de firma Verkley de laatst hand leggen aan het nutstracé. Inmiddels zijn alle gas- en waterleidingen aangelegd, waarna in week 44 en 45 de leidingen van het elektra, kabel en telefonie worden aangebracht. Het bouwrijp maken van het plan Bloesemgaerde is op 12 november a.s. afgerond. Dit betekent dat wij klaar zijn voor de overdracht van de percelen.

START BOUW

In opdracht van Ursem Bouwgroep start Schadenberg uit Hem in week 45 met het uitgraven van de bouwput. Aansluitend wordt er gestart met het heiwerk van de seriematige woningen.

Wij vinden dit een goed moment om even stil te staan bij de start van de bouw van dit bijzondere project. Daarom zijn wij voornemens op donderdag 25 november aanstaande om 15.00 uur het slaan van de officiële eerst paal te vieren.<<< Overzicht