nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Foto wedstrijd
01 mei 2015
Wij plaatsen iedere week een foto update vanuit Bloesemgaerde. Wij vinden het leuk om daarbij de vele verschillende aspecten van Bloesemgaerde te laten zien. Wij willen nu alle volgers van Bloesemgaerde of andere geïnteresseerden uitdagen om ons een foto update te sturen. Hiervoor organiseren wij een fotowedstrijd. Wij dagen u uit om de mooiste foto te maken Bloesemgaerde. Het mogen foto’s zijn van de bouw, de wijk, de Bloesem, woningen, bewoners, details, de groenvoorziening of het leven in Bloesemgaerde. Alles mag mits het maar een link heeft met Bloesemgaerde.

 

Op zaterdag 13 juni is de bouwplaats van Bloesemgaerde geopend in het kader van de Dag van de Bouw. Wij willen de mooiste foto’s op die dag op groot formaat tentoonstellen en de drie mooiste foto’s bekend maken. Tevens worden door onze jury de drie mooiste foto’s beloond met een prijs:

1e prijs: cadeaucheque ter waarde van 150 euro

2e prijs: cadeaucheque ter waarde van 100 euro

3e prijs: cadeaucheque ter waarde van 50 euro

 

U kunt tot 6 juni 2015 uw mooiste foto van Bloesemgaerde aan ons toe sturen via Facebook of via de mail (info@oomsontwikkeling.nl). Na het toezenden geeft u toestemming dat USP-Ooms uw foto, met vermelding van de fotograaf, kosteloos mag gebruiken voor promotionele activiteiten met betrekking tot Bloesemgaerde. Wij verzoeken u om geen personen op de foto te nemen die daarvoor geen toestemming voor hebben verleend.

 

Wij wensen u veel succes met het maken van de mooiste foto.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ontwikkelingscombinatie USP-Ooms

<<< Overzicht