nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Burgemeester slaat op nostalgische wijze de feestelijke paal
16 juni 2015

Feestelijke paal woningen Bloesemgaerde te Wognum

Het slaan van de feestelijke paal was een mooi moment, vertelt Michèl Rood, ontwikkelingsmanager bij Ontwikkelingscombinatie USP–OOMS. Op zaterdag 13 juni jl. heeft de burgemeester op nostalgische wijze met een houten heistelling de feestelijke paal geslagen in het fraaie plan Bloesemgaerde te Wognum.

Verloop Bloesemgaerde fase 4
Bloesemgaerde is een van de mooiste nieuwbouwprojecten in West Friesland wat het dorp Wognum doet bloeien. Door met name de goede naam groeit deze wijk in rap tempo, wat goed te zien is op de locatie zelf.

Op deze dag was niet alleen de handeling van de feestelijke paal, maar was er ook aandacht voor de Dag van de Bouw en werd gestart met de verkoop van de vervolg fase 5. Hierdoor kon de burgemeester onder het toeziend oog van vele geïnteresseerden, met veel enthousiasme het slaan van de feestelijk paal tot een goed einde brengen.

Voor fase 5 welke op dezelfde dag als de feestelijke paal van fase 4 in verkoop is gegaan, hebben geïnteresseerden zich kunnen inschrijven.

Na het slaan van de feestelijke paal was er een informeel samenzijn in Sportcafé de Bloesem. Op deze manier konden de nieuwe bewoners en dus de nieuwe buren alvast kennis met elkaar maken.

 <<< Overzicht