nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Bloesemgaerde nadert met rasse schreden haar voltooiing
17 mei 2017

Als u recent nog een bezoekje heeft gebracht aan het plan Bloesemgaerde Wognum dat heeft u kunnen constateren dat er volop bouwactiviteit is. Dit gebeurd zowel projectmatig als door de kopers van een kavel die hun vrijstaande woondroom aan het realiseren zijn. Met straks in totaal 210 woningen is Bloesemgaerde Wognum een schitterende woonwijk geworden waar de blijdschap van de gezichten van de bewoners afstraalt. Zij hebben gekozen voor wonen in het Tuindorp van Hoorn; Wognum. Dorps maar van alle gemakken voorzien en met bovendien de stad Hoorn binnen handbereik.

Op dit moment zijn ALLE WONINGEN in Bloesemgaerde VERKOCHT en binnenkort gaat dan ook de bouw van fase 7 en fase 8 van start waarin de laatste 18 woningen zijn gesitueerd.

Maar gelukkig voor slechts 6 geïnteresseerden in wonen in Bloesemgaerde Wognum zijn er nog prachtige bouwkavels beschikbaar voor schitterend vrijstaand wonen zoals u dat zo graag wilt zien. Geen projectmatige villa/bungalow waar u nog  meer - of minderwerk wensen op los kunt laten, maar echt vrijstaand wonen naar uw eigen wens! U bepaalt zelf de grootte van de woonkamer, de keuken, de slaapkamers en de badkamer. U heeft al een of meerdere woonervaringen achter de rug, maar stilletjes droomt u van een aantal woonwensen die u nu bij uw volgende woonstap gerealiseerd wilt zien! Bij  het zelf (laten) bouwen met uw eigen aannemer en/of architect, kunt u eindelijk uw diep gekoesterde woonwensen eens realiseren.

De volgende bouwkavels zijn ( nog) beschikbaar:

-    -    kavel 78: 487 m2 (inclusief water), koopsom € 210.000,= VON

-          kavel 79: 1361 m2 (inclusief water), koopsom € 395.000,= VON

-          kavel 87: 871 m2 (inclusief water), koopsom € 269.000,= VON

-          kavel 88: 856 m2 (inclusief water), koopsom € 257.000,= VON

-          kavel 100: 485 m2, koopsom € 235.000,= VON

-          kavel 107: 740 m2 (inclusief water), koopsom € 213.000,= VON

Deze 6 kavels stellen u in de gelegenheid om uw vrijstaande villa te realiseren in Bloesemgaerde Wognum. Nu kan het nog en straks is het helaas voor u te laat.

Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel en u vraagt zich af wat de beste werkwijze is? Ons advies als volgt.

STAP 1
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Erkend Hypotheekadviseur Dennis Zuurbier van de Hypotheekshop, telefoon 06- 1907 3857  en/of d.zuurbier@hypotheekshop.nl om te bekijken wat de financiële mogelijkheden zijn en krijg dan inzicht in hetgeen u kunt betalen, maar stel u zelf ook de vraag wat u wilt betalen ? Het advies dat hij geeft is een advies waar u op kunt bouwen.

 STAP 2
Vraag een GRATIS waardebepaling aan bij Hoekstra en van Eck Makelaars kantoor Hoorn door makelaar Marco Kuhne, telefoon 06-5135 3991 en/of m.kuhne@hoekstraenvaneck.nl en krijg duidelijk wat uw woning in deze huidige (goede) markt kan opbrengen. Nu verkopen of later verkopen? Wat moet ik nog aan het huis doen om deze verkoopklaar te maken? Marco Kuhne verschaft u op alle punten duidelijkheid.

STAP 3
Hoe gaat uw vrijstaande woning er eigenlijk uitzien? Notarisvilla? Kantoorruimte aan huis? Twee badkamers? En bovenal wat gaat u dit allemaal kosten? Wat zijn de bouwkosten? Een welke aannemer/bouwer ga ik benaderen? Bouw Garant of Woningborg Garantie? Hierbij alvast een aantal namen van bouwers/aannemers die actief zijn in Westfriesland. Op Google vindt u hun verdere gegevens. Kuin, Hof, Toolstra, Peerdeman, Grooteman & Van Dijk, Desaunois en Theo Kruijer. Zij hebben al diverse woondromen in Bloesemgaerde gerealiseerd.

STAP 4
Maak een afspraak met projectmakelaar Jos Duin, telefoon 06-3988 1497 en/of josduinmakelaar@gmail.com om de beschikbare kavels te bekijken en maak samen met hem een wandeling langs de gerealiseerde vrijstaande woningen, zodat u alvast de sfeer kunt opsnuiven waar Bloesemgaerde Wognum voor staat:

                                     sfeervol wonen op een TOP locatie in een TOP woonwijk!

Bent u geïnteresseerd en heeft u specifieke vragen, dan maakt Jos Duin graag tijd voor u vrij. Kopen met zekerheid dat uw huidige woning al verkocht is? Jos Duin heeft mogelijk een passende oplossing voor u.<<< Overzicht