nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Bloesemgaerde komt goed van de grond
28 april 2010

Nog een paar maanden en dan gaan aan de noordwestzijde van Wognum de heipalen de grond in voor de nieuwbouwwijk Bloesemgaerde. “De belangstelling voor dit project is groot,” vertelt Monique Ursem, kopersadviseur van Ontwikkelingscombinatie USP-De Peyler. “Eigenlijk hadden we niet anders verwacht, want dit nieuwbouwplan heeft twee sterke troeven: een gevarieerd woningaanbod en een ruime opzet met veel groen. Dat die verwachtingen ook worden bevestigd, is iets om blij mee te zijn. Ook voor de kopers, want nu kunnen we binnenkort starten met de bouw.”

Over de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt zijn tegengestelde geluiden te horen. Begrijpelijk, want het is ook lastig om één algemene lijn te schetsen; zowel bestaande als nieuwbouwwoningen verschillen onderling en afhankelijk van de aantrekkelijkheid van het aanbod, vormt zich de vraag. Een project dat een succesvol schot in de roos is gebleken, is nieuwbouwplan Bloesemgaerde in Wognum.

SUCCESVOL

Het plaatsen van een informatiebord op de bouwlocatie van nieuwbouwplan Bloesemgaerde afgelopen najaar, is niet onopgemerkt gebleven. Dit leverde veel verzoeken op om nadere informatie. Inmiddels is dit uitgemond in een flink aantal verkopen. Een in het oog springend pluspunt van Bloesemgaerde is de grote variatie aan woningtypen: vrij- en halfvrijstaande villa’s, twee-onder-één-kapwoningen, royale hoekwoningen en geschakelde verbrede woningen. En voor wie helemaal zijn eigen smaak wil volgen: vrije kavels. Over de gehele linie kwamen de verkopen goed van de grond. “Het landelijke karakter van deze wijk in het tuindorp van Hoorn spreekt veel mensen aan,” beredeneert kopersadviseur Monique Ursem. “Bij de ontwikkeling van plan Bloesemgaerde hadden we al gehoopt op een succesvolle lancering, het is plezierig dat dit ‘buikgevoel’ nu wordt bevestigd. De bouw kan nu van start precies volgens de planning: na de zomervakantie.”

ER IS NOG KANS

Veertien woningen en negen kavels zijn al verkocht en er lopen nog enkele opties. Maar voor kersverse belangstellenden zijn nog niet alle kansen verkeken: in nieuwbouwplan Bloesemgaerde zijn nog drie vrije kavels en nog zeven woningen beschikbaar. (Meer informatie over deze woningen kunt u navragen bij de verkopende makelaar, DPV Makelaars).

Download hier de advertentie.

TOEHAPPEN

Naast kwantiteit kenmerken de woningen in Bloesemgaerde zich ook door kwaliteit: ze worden opgetrokken uit dieprode bakstenen en de daken worden belegd met luxe keramische pannen in een mooie afstekende donkere kleur. “Een uitstraling die past bij de luxe architectuur van de jaren ’30,” omschrijft Monique Ursem. Belangstellenden voor deze frisse, fruitige nieuwbouwwijk tussen de boomgaarden geeft ze het advies om niet lang te wachten met ‘toehappen’. Medio mei wordt de grond bouwrijp gemaakt en na de zomervakantie begint de bouw.

Meer informatie beschikbaar via: DPV Makelaars 0229 - 285 185<<< Overzicht