nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

"SNERTDAGEN"
18 december 2012

Breng een bezoekje aan de  "SNERTDAGEN" van Bloesemgaerde Wognum

 

Vanwege het grote succes van vorig jaar worden voor het  tweede achtereenvolgende jaar de SNERTDAGEN van Bloesemgaerde Wognum georganiseerd.  Tussen Kerst en Oud & Nieuw (27, 28 en 29 december) houden wij speciaal voor u open dagen en staat van 12.00 tot 15.00 uur een heerlijk bord onvervalste erwtensoep voor u klaar. Als het buiten koud is smaakt onze snert binnen nog lekkerder en kunnen wij u tijdens het "lepelen" uitgebreid informeren over de woonmogelijkheden die Bloesemgaerde voor u heeft.

Dat de keuze in nostalgisch wonen hier bijzonder ruim is, is een van de grote voordelen van deze bijzondere woonwijk.

Vrijstaand wonen volgens K3 of K4 (leggen wij u wel uit), vanaf € 365.900,- v.o.n. op een royale kavel van 500 m2.

Of gaat uw interesse uit naar het bouwen van een woning in eigen ontwikkeling met een door u gekozen architect en aannemer?

Maar misschien bent u wel in  voor een robuuste en royale twee-onder-één kapwoning die wij zelfs in twee verschillende typen voor u hebben.

U ziet het de keuze is groot!

Maar wij helpen u graag bij het maken van een keuze en staan u dan ook met raad en daad terzijde. Ook waar het de verkoop van uw huidige woning betreft. Eventueel kunt u ook vrijblijvende hypotheekinformatie van erkende hypotheekadviseurs van ons krijgen.

Wij zeggen dan ook: graag tot ziens op 27, 28 of 29 december aanstaande in ons informatiecentrum aan de Conferencelaan tegenover het Multifunctionele Centrum De Bloesem te Wognum.

De snert is heerlijk en warm dat beloven wij u! Extra rookworst? Geen probleem!

Ook in het nieuwe jaar is ons informatiecentrum elke woensdag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.<<< Overzicht